fbpx
Card image cap

EVELYNN TIL DEG MED BMW: – BRUK ET BMW VERKSTED

Evelynn har et klart råd til deg med BMW: Bruk et sertifisert BMW-verksted. Hun begrunner også hvorfor.

Evelynn snakker med BMW-eiere hver eneste dag som kundekonsultent ved Sandven Service på Midttun som er autorisert av BMW Norge.

Utfører garantireparasjoner

Dette betyr at verkstedet også kan ta garantireparasjoner uavhengig hvor bilen er kjøpt. Hun har dessuten en fristelse til alle dem som har en BMW som er eldre enn fem år. Disse bileierne har ikke lenger garanti, men Sandven Service kjører kampanjen «Value-Line», noe som innebærer at disse BMW-eierne får 20 prosent rabatt på servicedeler.

Viktig med originale deler

– Det er så viktig at en BMW holder serviceintervallene, og at slitedeler er originale. Originale deler gjør også at folk er villige til å betale mer den dagen bilen skal selges, sier Evelynn.  Hun merker også at mange med nyere BMW er tilfredse med at Sandven Service foretar garantireparasjoner.

– Mekanikerne vi bruker er alle kurset og sertifisert av BMW, og det er også grunnen til at vi får ta garantier også. Vi merker at kundene setter pris på tilbudet, og ikke minst at slike reparasjoner blir tatt raskt uten at man må vente i flere uker på en ledig time, sier hun.

Om Sandven Service:
Sandven Service eies av FixBil med 13 frittliggende verksteder i bergensregionen. Sandven Service er imidlertid et spesialisert BMW-verksted, godkjent og sertifisert av BMW Norge. Du kan besøke Sandven Service og bestille time direkte, enten via telefon eller online.

Kontakt Oss

Vi er Autorisert BMW Verksted i Bergen. Har du spørsmål eller andre henvendelser om din BMW, vil vi gjerne høre fra deg!

Bestill Service her

Send oss en mail